Call for a Consultation:

1-844-276-8839 (U.S.)

407-258-3344 (International)

Green Cards • Visas • Citizenship

Noi reguli pentru vizele turistice vizand asa-zisul "turism de nasteri"

January 24th, 2020

 

Începând de astăzi,  24 ianuarie intra in vigoare noi reguli de acordare a vizelor turistice pentru a împiedica așa-zisul „turism de nașteri”. Daca Ofițerul Consular are motive să creadă ca solicitanta călătorește în scopul principal de a da naștere în Statele Unite pentru a obține cetățenia americană pentru copil, Ofițerul Consular va refuza cererea de viza turistica. Notați însă ca Ofițerul Consular nu poate  întreba o aplicantă dacă este însărcinată decât dacă există un motiv specific și articulabil care să-l facă să creadă că ar putea fi însărcinată și că plănuiește să dea naștere pe teritoriul Statelor Unite. Registrului Federal pentru informații suplimentare

 

Pentru a afla mai multe despre viza de turist și alte servicii de imigrare, contactați firma de avocatură Apostol Law Firmcu sediul in Orlando, Florida. Contactați-ne la 407-258-3344 sau prin e-mail la flory@apostolvisa.com.

 

_____________________________________________________________________________________

 

Apostol Law Firm, LLC  prezinta acest site și conținutul său ca un serviciu public numai în scop informativ și nu intenționează să reprezinte consultanță sau sfat juridic. Nici o informatie de pe acest site, blog, pagini asociate, documente, comentarii, răspunsuri, e-mailuri, articole sau alte comunicări nu trebuie să fie considerate drept consultanță juridică pentru orice caz sau situație individuală. Răspunsurile și informațiile sunt destinate să fie generale si nu sunt bazate pe nici o situație specifică. Pentru un sfat juridic, consultați Apostol Law Firm or un alt avocat cu experiență în domeniul imigrației. Utilizarea de către dvs. a acestui site și a conținutului acestuia nu creează o relație client-avocat cu avocatul de la Apostol Law Firm. Rezultatele anterioare nu reprezintă o garanție a rezultatelor viitoare, iar rezultatele anterioare nu implică sau prezice rezultate viitoare. Fiecare caz este diferit și trebuie judecat pe baza meritelor sale. Firma noastră își limitează practica strict in domeniul dreptului de imigrație, un domeniu de drept federal.

Leave Your Comment