Call for a Consultation:

1-844-276-8839 (U.S.)

407-258-3344 (International)

Green Cards • Visas • Citizenship

CELE MAI RECENTE STIRI PENTRU PROCESUL DE LOTERIE H-1B VIZA!

January 11th, 2020

La 01/09/2020, Serviciile de Cetățenie și Imigrație din SUA (USCIS) au publicat un anunț privind registrul federal pentru a anunța oficial punerea în aplicare a procesului de înregistrare H-1B pentru anul fiscal 2021 H-1B cap-subject.


Ce este viza H-1B?


Viza H-1B este concepută pentru companiile din Statele Unite pentru a angaja lucrători temporari în ocupații de specialitate sau ca mane-

chin de moda cu abilități distincte. O ocupație de specialitate este cea care necesită cel puțin o diplomă de licență sau echivalentul acesteia. Ocupațiile de specialitate H-1B pot include domenii precum știința, ingineria, tehnologia informației, contabilitatea și învățământ. 

Congresul a alocat un numar maxim de 65.000 de vize pentru „H-1B regular cap” și un numar aditional de 20.000 de vize H-1B pentru cei care sunt in posesia unei  diplome de master (Diplomã de studii aprofundate ) or Ph.D. (Diplomã de doctor) din SUA (cunoscut și sub denumirea de „master cap”) pentru fiecare an fiscal. Deoarece USCIS primește de obicei mai multe petiții H-1B decât numerele de viză H-1B disponibile, USCIS folosește un proces de selecție aleatorie generat de computer (cunoscut și sub numele de „loterie”) pentru a selecta sufi-ciente petiții H-1B pentru a îndeplini H-1B cap.

Care sunt marile schimbări ale procesului de loterie Visa H-1B?

1. La 9 ianuarie 2020, USCIS a anunțat oficial punerea în aplicare a procesului de înregistrare H-1B pentru anul fiscal 2021 pentru petițiile H-1B cap.

2. Perioada inițială de înregistrare a petiției H-1B va fi deschisă de la 1 până la 20 martie 2020, pentru anul fiscal 2021. Ca și în anii precedenți, USCIS va primi mai multe înregistrări H-1B decât maximul de 85.000 de vize alocat pentru H-1B cap în perioada inițială de înregistrare.

3. USCIS va anunța data de încheiere efectivă a perioadei de înregistrare inițială pe site-ul său de web la adresa www.uscis.gov

4. Angajatorii și reprezentanții autorizați pot începe să-și creeze conturile de înregistrare înainte de deschiderea perioadei de înregistrare. USCIS va posta data la care angajatorii și reprezentanții autorizați pot începe să creeze conturi pe site-ul său la www.uscis.gov .

5. În această perioadă inițială de înregistrare, petiționarii H-1B sau reprezentanții lor autorizați trebuie să prezinte în mod electronic o înregistrare separată, denumind fiecare beneficiar H-1B pentru care încearcă să depună o petiție de tip H-1B și să plătească înregistrarea aferentă H-1B de 10 dolari, taxa pentru fiecare înregistrare. Înregistrările duplicate sunt interzise.

6.  După terminarea perioadei inițiale de înregistrare, USCIS va selecta la întâmplare prin loterie suficiente înregistrări H-1B pentru a îndeplini maximul de H-1B vize alocat pentru anul fiscal 2021. USCIS intenționează să notifice solicitanții H-1B cu înregistrări H-1B selectate din perioada inițială până cel târziu la 31 martie 2020. 

Pentru a afla mai multe despre viza H-1B și alte servicii de imigrare, contactați firma de avocatură Apostol Law Firm cu sediul in Orlando,Florida. Contactați-ne la 407-258-3344 sau prin e-mail la flory@apostolvisa.com. 

_______________________________________________________________________________________________________________

Apostol Law Firm, LLC  prezinta acest site și conținutul său ca un serviciu public numai în scop informativ și nu intenționează să reprezinte consultanță sau sfat juridic. Nici o informatie de pe acest site, blog, pagini asociate, documente, comentarii, răspunsuri, e-mailuri, articole sau alte comunicări nu trebuie să fie considerate drept consultanță juridică pentru orice caz sau situație individuală. Răspunsurile și informațiile sunt destinate să fie generale si nu sunt bazate pe nici o situație specifică. Pentru un sfat juridic, consultați Apostol Law Firm or un alt avocat cu experiență în domeniul imigrației. Utilizarea de către dvs. a acestui site și a conținutului acestuia nu creează o relație client-avocat cu avocatul de la Apostol Law Firm. Rezultatele anterioare nu reprezintă o garanție a rezultatelor viitoare, iar rezultatele anterioare nu implică sau prezice rezultate viitoare. Fiecare caz este diferit și trebuie judecat pe baza meritelor sale. Firma noastră își limitează practica strict in domeniul dreptului de imigrație, un domeniu de drept federal.

 

 

 

Leave Your Comment